Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Служба зайнятості святкує 30-річний ювілей 

21 гру 2020

21 грудня виповнюється 30 років з дня створення державної служби зайнятості. Сьогодні Нетішинська міська філія Хмельницького обласного центру зайнятості, яку очолює досвідчений керівник Марина Цибульська, є сучасною сервісною установою, що постійно підвищує рівень організації роботи, і розширює спектр надання послуг для досягнення єдиної мети – допомогти нетішинцям знайти роботу, а роботодавцям - у найкоротші терміни заповнити вакантні робочі місця кваліфікованими кадрами.
Коли людина втрачає роботу, вона часто впадає у відчай, і першими, до кого звертається за допомогою, є саме фахівці служби  зайнятості. Дуже часто їм доводиться виконувати функції психологів, допомагати скласти резюме, в режимі реального часу проводити спілкування між роботодавцями і шукачами роботи, проводити профорієнтаційні заходи для молоді та надавати можливість людям старшим 45-ти років здобути нову освіту заради професії, затребувану на ринку праці.
Щодня працівники служби зайнятості демонструють сучасні підходи у підборі кадрів, створюють оперативні карти вакансій, доступні усім в мережі Інтернет, надають допомогу безробітним та роботодавцям, які змушені призупинити роботу через карантин, навчають людей користуватися онлайн сервісами, корисними як для шукачів роботи, так і для роботодавців.
З нагоди ювілейної дати, щирі вітання надсилаємо колективу Нетішинської міської філії Хмельницького обласного центру зайнятості. Кожен із вас покликаний вселяти надію і впевненість у тих, хто звертається до вас у пошуках роботи. Запорукою цьому є професіоналізм та відповідальність, людяність та порядність – якості, які як ніколи вивіряються складними викликами сьогодення. Тож нехай у роботі кожного працівника панує творче натхнення, бажання розвитку і вдосконалення.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради