Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Слова вдячності: безкорислива допомога - це благородно

16 чер 2020

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19» та рекомендацій засідання Кабінету Міністрів від 14 березня 2020 року (витяг з протоколу № 5) у Нетішині, як місті-супутнику АЕС, з 18 березня було обмежено в’їзд та виїзд населення - організовано 3 карантинні пости. Працювали вони до 12 червня. 
Сьогодні хочу висловити щиру подяку всім, хто був причетний до їхнього, майже 3-х місячного, функціонування. Цілодобово, за будь якої погоди, несли чергування співробітники Нетішинського відділення поліції, 3-гоДержавного пожежно-рятувального загону та військовослужбовці в/ч 3043. Проявили свою людяність, щедрість, доброту та безкорисливість небайдужі нетішинці і старокривинці: підприємець Зінаїда Ліснічук та працівники магазину «Візит», Надія Погонець, підприємці Петро Цица та Марія Саєцька, директор Нетішинського тепличного комбінату Микола Радиця, Василь Пахольчук, Світлана Ясенчук, Ніна Фецак, Олександр Хоменко, Віктор Саєцький, Тамара Туракевич, Михайло Брожик, Іван Романюк, Олена Хоменко, Оксана Латишева, Ніна Дубінська, Леся Ткачук, Тетяна Олійник,  Тетяна Онісімчук, Ліна Тюпа, Оксана Боднар, Катерина Будяківська, Оксана Гурська, Ірина Вакулюк, Юрій Заєць, Оксана Брянська.
Особлива подяка ресторану «Сонет» зі Старого Кривина – його власнику Марині Ящук, кухарям Анні Яковчук і Наталії Веремій. Два з половиною місяці ці жінки-волонтери старанно готували гарячі обіди на пости для чергових. 
Дякую також всім, хто допомагав міській владі в організації карантинних постів у Нетішині та їхньому функціонуванні, але побажав залишитись невідомим. І таких людей було чимало. 
Безкорислива допомога іншим – це благородно. Благодійні справи завжди повертаються до людини сторицею, адже кожний добрий вчинок уособлює в собі любов, добро, турботу, а зроблена добра справа, навіть незначна, окриляє і душевно збагачує .
Великий обсяг робіт з протидії коронавірусу було зроблено і роблять нині медичні працівники, комунальники. Їм теж адресую щирі слова вдячності.
Від усієї душі бажаю Всім вам міцного здоров’я, добробуту, великого людського щастя, невичерпної енергії та родинного затишку і тепла.
З повагою Олександр Супрунюк, міський голова