Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ: ВИДІЛЕНО КОШТИ ДЛЯ МАТЕРІАЛЬНОГО ЗАОХОЧЕННЯ МЕДПРАЦІВНИКІВ

15 тра 2020

У четвер, 14 травня, відбулась 72 (позачергова ) сесія Нетішинської міської ради. Проходила вона з дотриманням всіх протиепідемічних заходів.

Перше питання порядку денного ( про розгляд висновку постійної комісії Нетішинської міської ради з питань будівництва, архітектури, комунальної власності, приватизації та підтримки підприємництва «Про розгляд електронної петиції про повернення церкви у власність Нетішинської ОТГ)» депутатами було знято з розгляду (мова йде про кафедральний собор «Неопалима купина» УПЦ МП), оскільки профільною комісією не був прийнятий висновок. Міська рада доручила виконкому підготувати звернення до ДП НАЕК «Енергоатом» та до ВП ХАЕС щодо надання інформації про перебування на їхньому балансі будівлі духовно-просвітницького центру та інших документів, пов’язаних з цією спорудою.

Рішенням міської ради внесено зміни до бюджету Нетішинської міської ОТГ на 2020 рік. Так, для КП НМР «Благоустрій» виділено 1 млн. 881 тис. 817 грн. для поточного ремонту дорожнього покриття по просп. Незалежності, вул. Михайлова, 2, вул. Будівельників, 11 та 195 тис. 554 грн. – на заробітну плату працівників підприємства з урахуванням додаткових штатних одиниць. Для матеріального заохочення працівників медичних установ міста, які безпосередньо задіяні у запобіганні поширення та ліквідації захворювання на коронавірус виділено 277 тис. грн.. Надаватиметься грошова допомога для покриття витрат по сплаті єдиного податку для платників І та ІІ групи, які зупинили свою діяльність у зв’язку з карантинними заходами – виділено 420 тис. 500 грн. Також з міського бюджету виділено: 1 млн. 329 тис. грн .- на виплату заробітної плати працівникам Старокривинського НВК; 9 тис. 586 грн. – на виготовлення технічного паспорту нового будівництва водогону по вул. Солов’євська; 2 млн. грн. – на будівництво парку в районі між вул. Набережна, вул. Будівельників та просп. Незалежності та ін..

Міською радою на 3 роки затверджено список присяжних Нетішинського міського суду в складі 14 чоловік. Надано дозвіл військовій частині 3 043 Національної гвардії України на використання малого герба міста Нетішина для розміщення на нарукавному знаку військової форми одягу.

Рішенням міської ради внесено зміни до 7 програм Нетішинської міської ОТГ, серед них: організації відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків; «Турбота»; поетапного покращення надання медичної допомоги населенню та розвитку галузі охорони здоров’я; благоустрою; сприяння розвитку підприємництва та ін.. Розподілено функції ведення квартирного обліку ( рішення буде оприлюднено на офіційному сайті Нетішинської міської ради та у газеті «Нетішинський вісник»). Разом з тим, не було прийнято рішення міської ради щодо пайової участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Нетішина.

Мали позитивне рішення всі 8 питань із блоку «земельні». Стосувались вони поновлення договорів оренди земельних ділянок та затвердження АТ «Хмельницькобленерго» проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх в оренду для розміщення будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (земельні ділянки розташовані в садибній забудові міста).

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради