Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

РОЗПОЧАВСЯ ПОТОЧНИЙ РЕМОНТ ПРОСПЕКТУ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

09 кві 2020

Сьогодні, 9 квітня, розпочався поточний ремонт проїжджої частини (дороги) просп. Незалежності (загальна площа понад 7 тис. кв. м.). Вартість робіт становить 2 млн.288 тис. грн.

За інформацією директора КП НМР «Благоустрій» даний об’єкт було виставлено на відкриті електронні торги у лютому нинішнього року. Відбулися вони у перші дні березня, переможцем визнано приватне акціонерне товариство «Рівнеавтошляхбуд». Відповідно до проведених торгів, зекономлено 300 тис. грн. бюджетних коштів. Між КП НМР «Благоустрій» і ПАТ «Рівнешляхбуд» укладено договір, як того вимагає чинне законодавство. Згідно з розробленим графіком виконання робіт, вони мають бути завершені до кінця квітня.

В ході поточного ремонту буде знято шар старого асфальтобетону, піднята на відповідний рівень зливова каналізація, проведена заміна 57 бортових каменів та укладено по всій знятій поверхні новий асфальтобетон.

Відфрезерований асфальтобетон підприємство-підрядник відразу ж відвозить на вул. Солов’євську (від перехрестя з вул. Снігурі в напрямку «Лори»), де відразу ж ним підсипається грунтова дорога. « Ми не хочемо асфальтобетон везти на базу. Таким чином, економимо бюджетні гроші. На вул. Солов’євській техніка комунального підприємства відразу ж здійснює планування розміщення асфальтобетону», - розповідає Віктор Кондрацький.

На поміч «Благоустрою» прийшла техніка (грейдер) з АТЦ ВП ХАЕС. Начальник цеху Михайло Паришкура, розуміючи потребу, оперативно відгукнувся на прохання керівника комунального підприємства. Співпраця проходить на договірних умовах

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради