Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Підприємці Нетішина дотрималися карантину вихідного дня

17 лис 2020

Сьогодні, 16 листопада, за участі першого заступника міського голови Івана Романюка, заступника очільника міста Оксани Латишевої, представників правоохоронних органів, управлінь та комунальних підприємств міста відбулося засідання робочої групи щодо здійснення контролю за виконанням та дотриманням протиепідемічних заходів.
Присутні обговорили питання щодо контролю за виконанням карантину вихідного дня (з 00:00 суботи до 00:00 понеділка) у Нетішині. Як повідомила заступник міського голови Оксана Латишева, більшість підприємців у місті дотримались рішення уряду. 14-15 листопада здійснювали діяльність виключно продовольчі магазини, а також продавці продовольчої групи товарів на «зеленому» та центральному міському ринку. Всі інші перелічені у постанові заклади були закриті, заклади громадського харчування обслуговували виключно на виніс за попереднім замовленням. Поліцейський офіцер громади Петро Чесновський зауважив, що цими вихідними правоохоронцями було складено лише три адміністративних протоколи на суб’єктів господарювання. Два протоколи за недотримання маскового режиму та один – за порушення карантину вихідного дня.
Протягом робочого тижня місцева влада працюватиме над розробленням алгоритму координації спільних дій з правоохоронцями щодо карантину вихідного дня.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради