Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Продовжується реалізація міської програми «Муніципальне житло»

31 січ 2020

Учора, 30 січня, під головуванням заступника міського голови Оксани Латишевої відбулося засідання спостережної ради за виконанням програми «Муніципальне житло м. Нетішин 2017-2027 роки». Порядок денний містив 5 важливих питань.

Одним із перших присутні розглянули питання про внесення змін до реєстру учасників програми «Муніципальне житло м. Нетішин на 2017-2027 роки» за способом забезпечення житлом – придбання житла на первинному/вторинному ринку I черги, затвердженого рішення виконкому міської ради від 7 лютого 2019 року. Зокрема, розглянуто та підтримано звернення громадянина щодо виключення з реєстру учасників міської програми, у зв’язку зі звільненням з бюджетної установи. Розглянуто звернення громадян щодо зміни майнового стану та виключення з реєстру учасників програми «Муніципальне житло» I черги.

Розглянуто питання про виділення коштів на реалізацію заходів програми «Муніципальне житло м. Нетішин на 2017-2027 роки» на 2020 рік. Розглянуто та взято до відома звернення громадянки про тимчасову відмову від отримання позики та залишення її в черзі.

Нагадаємо, у 2019 році 4 особам було надано безвідсоткову позику у розмірі 250 тис. грн. кожному учаснику програми. Програмою «Муніципальне житло» можуть скористатися бюджетники. Зокрема, працівники установ та організацій, що утримуються за рахунок коштів бюджету міста (закладів освіти, охорони здоров’я, культури, фізичної культури, молодіжної політики, соціального захисту населення, органів місцевого самоврядування), працівники комунальних підприємств територіальної громади міста Нетішина, працівники установ, які утримуються за рахунок коштів державного бюджету при умові фінансової участі головного розпорядника коштів.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради