Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Продовжують роботу житлові комісії 

02 лип 2020

Постійно діючі житлові комісії, які очолює заступник міського голови Оксана Латишева, продовжують свою роботу під час карантину. Засідання проходять в онлайн режимі – у соціальній мережі Viber. 
Учора, 1 липня, відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради та засідання постійної комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян.
На громадській комісії присутні розглянули 5 питань порядку денного. Члени комісії розглянули та підтримали лист щодо погодження спільного рішення керівництва 3 ДПРЗ та керівництва 7 ДПРЧ щодо надання працівнику житлового приміщення у гуртожитку, що на просп. Незалежності, 12, із фонду житла для тимчасового проживання громадян. Прийнято позитивне рішення щодо клопотання КП НМР «Агенція місцевого розвитку про надання співробітнику дозволу на зайняття ліжко-місця у гуртожитку для поселення одиноких громадян. Взято на квартирний облік за місцем проживання у виконавчому комітеті міської ради на загальних підставах сім’ю складом 1 особа, сім’ю складом 4 особи.  Затверджено витяги з протоколів засідання житлово-побутової комісії військової частини 3043 Національної гвардії України від 21 січня 2020 року №1, від 26 лютого 2020 року №2, від 3 квітня 2020 року №3 та від 10 червня 2020 року №5 з питань квартирного обліку. 
У ході роботи комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян членами комісії було розглянуто звернення 5 громадян про передачу у власність займаних ними житлових приміщень у гуртожитках міста. 4 звернення були підтримані членами комісії.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради