Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Програма «Муніципальне житло» в дії

20 лют 2020

У четвер, 20 лютого, під головуванням секретаря міської ради Олени Хоменко відбулось чергове засідання спостережної ради за виконанням програми «Муніципальне житло м. Нетішин на 2017-2027 роки».

На засіданні було розглянуто 2 заяви учасників програми (працівників загальноосвітніх шкіл) щодо надання їм безвідсоткової цільової позики в сумі 250 тис. грн. (кожному) терміном на 5 років на придбання житла – двокімнатної та однокімнатної квартир. Рішенням спостережної ради рекомендовано виконкому затвердити протокол спостережної ради щодо надання 2 заявникам безвідсоткової цільової позики. Також розглянуто заяви 2 учасників програми про тимчасову відмову їх від отримання позики та залишення у черзі – прийнято позитивні рішення.

З 1 березня до 1 грудня 2020 року буде відкрита V черга реєстрації учасників програми – відповідне рішення було прийнято на засіданні спостережної ради.

Слід зазначити, що на сьогодні загалом зареєстровано 55 учасників програми «Муніципальне житло м. Нетішин на 2017-2027 роки». На її виконання у 2019 р. було надано безвідсоткову позику для придбання житла на первинному/вторинному ринку в сумі 1млн. грн. для 4 працівників закладів освіти. Така ж сума передбачена і на 2020 рік.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету

Нетішинської міської ради