Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРОВЕДЕНЬО ЧЕРГОВИЙ СПІЛЬНО-ЦІЛЬОВИЙ РЕЙД

16 жов 2020

15 жовтня 2020 року службою у справах дітей виконавчого комітету міської ради організовано та проведено спільно з фахівцями управління соціального захисту населення,  територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) цільовий профілактичний рейд «Сім’я і діти». Проводився він з метою здійснення контролю за дотриманням законних прав та інтересів дітей, батьки яких неналежним чином виконують свої обов’язки.

Під час рейду обстежено 6 сімей, в яких виховується 11 дітей. За ухилення від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання малолітніх дітей, було ініційовано притягнення до адміністративної відповідальності 3-ьох батьків із 2-ох сімей. Винесено попередження 2-ом батькам. Щодо малолітніх дітей, які виховуються в 3-ох сім’ях, проводитиметься робота  про взяття на їх облік служби у справах дітей, як таких, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Комісією складені акти обстеження житлово-побутових умов проживання дітей. З батьками проведено профілактичні бесіди щодо належного догляду за дітьми, попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків, згідно з чинним законодавством.

Служба у справах дітей виконавчого комітету Нетішинської міської ради