Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Приєднуйтеся до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

25 лис 2020

Щорічно в Україні, з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».  Основним завданням акції є привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.
У рамках акції Служба у справах дітей виконавчого комітету Нетішинської міської ради пропонує дошкільним, загальноосвітнім, позашкільним закладам нашої громади долучитися до ініціативи "Розфарбуй світ в синій колір". 30 листопада одягніть одяг чи аксесуари синього кольору, щоб висловити свою солідарність в ім'я майбутнього вільного від насильства дитинства.
Також запрошуємо усіх бажаючих презентувати свої малюнки, відео, твори, декламування віршів на тему "Моє дитинство без насильства" та надсилайте на сторінку Виконавчий комітет Нетішинської міської ради. Діти чітко визначають кордони між любов'ю та злом, вони, як ніхто відчувають біль та розуміють, що таке насильство, своїми очима. Учасники акції отримають подарунки від організаторів!