Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Прес-конференція: влада підтримуватиме громадські ініціативи

31 січ 2020

У середу, 29 січня, відбулась прес-конференція міського голови Олександра Супрунюка для місцевих ЗМІ. Спілкуючись з журналістами, він прокоментував деякі рішення 68 сесії міської ради (зміни до бюджету та оренди землі), яка відбулась напередодні, розповів про останні новини життя міста та відповів на запитання.

Спілкуючись з журналістами, серед іншого, міський голова висловив свою думку щодо громадських ініціатив. «Мене радує те що, в Нетішині з кожним роком все більше людей залучається до різних громадських ініціатив. Раніше такі ініціативи були, здебільшого, лише в формі побажань чи вимог. Мало людей розуміло, що потрібно що-небудь зробити для міста своїми руками, то нині активні нетішинці ініціюють проведення різних акцій, в тому числі і з прибирання та розчищення правого берега річки Горинь, яка проходила дві суботи підряд. Я дуже вдячний небайдужим людям, які відгукнулися і прийшли на акцію. Це була ініціатива виключно громадськості. Ні влада, ні політичні партії тут ні до чого. Прошу не спекулювати на цих речах, бо таким чином можна «вбити» всілякі добрі починання.

Я закликаю активних людей ініціювати і робити своїми руками корисні справи. Переконаний в тому, що бюджетні, тобто кошти платників податку, повинні спрямовуватись на вирішення тих проблем життєдіяльності міста, які активні представники громади не спроможні вирішити своєю ініціативою. Чим більше ми зробимо завдяки громадській ініціативі, тим більше коштів залишиться в бюджеті міста і ми зможемо їх спрямувати на фінансування інших потреб», – сказав Олександр Супрунюк.

 Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради