Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Премія "За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя" з нагоди Дня молоді

27 тра 2020

        Рішенням виконавчого комітету Нетішинської міської ради від 01 серпня 2019 року

№ 594/2017 затверджено положення про премію "За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя".

       Премія "За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя" призначається до Дня молоді особам віком від 14  до 35 років, а також трудовим, творчим і науковим молодіжним колективам, спортивним командам, молодіжним громадським організаціям за досягнення у різних сферах суспільного життя Нетішинської міської ОТГ протягом року, що передує її призначенню.  Премія призначається мешканцям, які проживають або на постійній основі працюють у Нетішинській міській ОТГ. Особи (колективи), яким премію було  вже призначено, на її здобуття можуть висуватися  повторно за більш вагомі досягнення, ніж у попередньому році, але не частіше, ніж два роки підряд.

      Щороку призначається дев’ять премій на рік. Розмір премії становить 1000 гривень.

Премія призначається за такими номінаціями:

  1. Номінація «За виробничі досягнення»:
  • значне перевиконання виробничих завдань, високий ступінь складності, вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку виробництва.
  1. Номінація «За наукові досягнення» - рівень обласного, державного та міжнародного визнання наукових та науково - прикладних результатів.
  2. Номінація «За творчі досягнення»:

             - здобуття звання переможця (лауреата, дипломанта) на всеукраїнських, міжнародних  конкурсах, фестивалях, олімпіадах, інших заходах культурно-мистецького спрямування;

             - вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку народної творчості, збереження та популяризацію декоративно - ужиткового мистецтва, народної творчості, звичаїв та обрядів;

            - значний авторський доробок у мистецькій сфері, рівень його визнання з боку фахівців.

4.   Номінація «За спортивні досягнення»:

              - високий спортивний результат або перемога на чемпіонатах області, України, Європи, світу.

5.   Номінація «За особисту мужність»:

              - відвага та ініціативні дії, виявлені під час порятунку людини, забезпечення громадського правопорядку, ліквідації надзвичайних ситуацій.

6.   Номінація «За внесок у розвиток молодіжного руху»:

              - активне залучення молоді до роботи у громадських організаціях, підвищення ефективності їх діяльності, виконання соціально значущих програм і здійснення відповідних заходів з реалізації молодіжної політики.

З метою відзначення молоді Нетішинської міської ОТГ за особливі досягнення, структурним підрозділам виконавчого комітету міської ради, підприємствам, організаціям та установам Нетішинської міської ОТГ  усіх форм власності, об'єднанням громадян необхідно до 15 червня 2020 року, відповідно до номінацій, за якими висуваються кандидати на здобуття премій, подати  на ім’я міського голови такі документи:

- клопотання про присвоєння премії;

- характеристику кандидата на здобуття премії, у якій висвітлюються його досягнення відповідно до номінації, за якою висувається кандидат (у разі висунення колективу-відомості про досягнення колективу, список учасників) за підписом керівника, скріпленим печаткою;

- копія паспорта або свідоцтва про народження (у разі висунення колективу -копію паспорта керівника колективу);

- копію реєстраційного номера облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків (особи, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера  облікової картки платника податків, подають копію паспорта з відміткою про наявність у них права здійснювати будь-які платежі  без реєстраційного номера облікової картки  платника податків( у разі висунення колективу - копію реєстраційного номера облікової картки  платника податків керівника колективу, команди);

- довідку з місця роботи для осіб, які не проживають, але працюють на постійній основі у Нетішинській            міській ОТГ;

- заяву про письмову згоду на збір та обробку персональних даних та зазначення інформації про рахунок у банківській установі для безпосереднього зарахування коштів.

 

        Питання про призначення премій попередньо розглядатиметься комісією з відзнак дітей та молоді, фахівців галузі освіти, культури  та спорту при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради.

      Телефон для довідок : 9-12-56,  0974423205