Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Потрібна екстрена психологічна допомога? Звертайтеся!

01 кві 2020

У Нетішині започатковується надання безкоштовної екстреної психологічної допомоги та підтримки в телефонному та онлайн-режимі. Проект організовує ГО «Центр психологічного розвитку» у співпраці з  виконавчим комітетом Неішинської міської ради.

Богдана Романчук – керівник центру, медичний психолог, кандидат у психотерапевти за методом Символдрама, дійсний член Інституту розвитку символдрами і глибинної психології, експерт у галузі психологічної експертизи та кризового консультування із 12-річним досвідом роботи допоможе справитися з панічними атаками та психологічним навантаженням.

Мета проекту попередити конфлікти і напругу у відносинах, які часто переростають у домашнє насилля як наслідок перебування в замкнутому просторі, обмеженості своїх дій і контактів лише у колі родини.

Телефонуйте за номером 068 932 97 54, пишіть у вайбері, а також залишайте повідомлення на сторінці Центру у Фейсбук

Для довідки!

Екстрена психологічна допомога – це система короткострокових заходів, націлених на регуляцію актуального психологічного, психофізіологічного стану та негативних переживань людини або групи людей, постраждалих унаслідок надзвичайної ситуації, за допомогою професійних методів, які відповідають вимогам ситуації.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради