Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Позачергова сесія онлайн: швидко і конструктивно

05 чер 2020

3 червня під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулося онлайн-засідання 74-ї позачергової сесії Нетішинської міської ради VII скликання. Порядок денний містив 5 питань.
Депутати внесли зміни до попередніх рішень міської ради. Відтак, Регламент Нетішинської міської ради VII скликання доповнено статтею про особливості організації та проведення сесій ради в умовах надзвичайних ситуацій та/або надзвичайного стану. Внесено зміни до комплексної програми поетапного покращання надання медичної допомоги населенню Нетішинської міської ОТГ та розвитку галузі охорони здоров’я на 2017-2020 роки. Зокрема, виділено додаткові кошти на виплату грошової винагороди фахівцям галузі охорони здоров’я з нагоди професійного свята. Усього фінансування програми збільшується на 56 тис. 750 грн.
Внесено зміни до міської комплексної програми «Турбота» на 2020-2022 роки. Для забезпечення перевезення осіб з нирковою недостатністю на процедури гемодіалізу (штучної нирки) до Старокостянтинівського відділення гемодіалізу центру детоксикації Хмельницької обласної лікарні сума 131, 9 тис. грн. збільшується на 57 тис. грн. і становитиме 188, 9 тис. грн. 
Підтримано рішення про внесення змін до бюджету Нетішинської міської ОТГ на 2020 рік. Перерозподілено бюджетні кошти між різними сферами, збільшено  та скорочено окремі видатки. Одноголосно депутати відмовили Державній службі геології та надр України у погодженні надання без проведення аукціону спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення родовища корисних копалин місцевого значення вапняку та піску ділянки Новокривинської у Славутському районі фізичній особі-підприємцю. Переглянути сесія ви можете онлайн за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=EZfk5zgqfTQ&feature=youtu.be
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради