Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті «Детальний план частини території у межах вулиць Висоцького та Набережна з метою розміщення торгівельно-офісного комплексу з житловими приміщення»

09 лип 2020

На виконання рішення двадцятої сесії Нетішинської міської ради VIІ скликання від 14 липня 2017 року № 30/1656 «Про розроблення Детального плану частини території у межах вулиць Висоцького та Набережна м.Нетішин», статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555 із внесеними змінами, повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті «Детальний план частини території у межах вулиць Висоцького та Набережна з метою розміщення торгівельно-офісного комплексу з житловими приміщення».

1.Мета: проєктом детального плану на перспективу передбачається нове будівництво: 2-х поверхова споруда «Будинок правосуддя», торгівельно-офісний комплекс з житловими приміщеннями - будинок 9-ти поверховий (2-х секційний), де 2-9 поверхи - житлова забудова, цокольний та 1-й поверхи - нежитлові приміщення (територія комерційного призначення - можливо адміністративно-офісні, торгівельні, комерційні, розміщення закладів обслуговування, тощо); благоустрій території в межах ДПТ; влаштування проїздів, під’їздів та влаштування пішохідних доріжок по території ДПТ, доповнення озеленення території.

Склад:

І. Графічні матеріали.

ІІ. Текстові матеріали .

ІІІ. Матеріали у електронному вигляді.

Зміст:

Вступ.

Розділ 1. Природні, соціально-економічні та містобудівні умови.

Розділ 2. Проектні пропозиції.

2.Основні техніко-економічні показники:

- площа ділянки під забудову торгівельно-офісного комплексу з житловими приміщеннями – 0,2765 га;

- площа забудови – 965,03 м.кв;

- загальна житлова площа будівництва – 5882,58 м.кв.

3.Замовник - виконавчий комітет Нетішинської міської ради, розробник – ДП УДНДПМ «ДІПРОМІСТО» імені Ю.М. Білоконя, платник – ТОВ «Д-2 СПОРТ».

4. Основні положення проєкту «Детальний план частини території у межах вулиць Висоцького та Набережна з метою розміщення торгівельно-офісного комплексу з житловими приміщення» розміщені на офіційному сайті Нетішинської міської ради та у відділі містобудування, архітектури та благоустрою виконавчого комітету Нетішинської міської ради, каб.207, що на вул.Шевченка, 1.

5.Посадова особа органу місцевого самоврядування яка забезпечує організацію розгляду пропозицій – завідувач планування та забудови територій відділу містобудування, архітектури та благоустрою Наталія Козак та завідувач сектору містобудівного кадастру відділу містобудування, архітектури та благоустрою Інна Зіщук.

6.Пропозиції до проєкту містобудівної документації подаються з 9 липня 2020 року до 07 серпня 2020 року у виконавчий комітет Нетішинської міської ради, за адресою: м.Нетішин, вул.Шевченка, 1 та на E-mail: miskrada@netishynrada.gov.ua. Інформація за телефоном, 9-01-51.

Пропозиції (зауваження) можуть подаватися в письмовій та/або усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу громадських слухань. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

6-1.Про дату, час і місце проведення громадських слухань буде повідомлено додатково.

Детальний план