Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Пам'ятаймо...

22 січ 2020

18 січня 1944 року – дата, яка назавжди залишиться в літописіНетішина. Цього дня наше місто було визволено від нацистських загарбників у Другій світовій війні.У вівторок, 21 січня, в дискозалі Палацу культури відбувся вечір пам’яті, присвячений важливій історичній події.
Ветеранів та усіх присутніх щиро привітала Валентина Склярук, начальник управління праці та соціального захисту населення виконкому. Від імені виконавчого комітету вона вручила цінні подарунки членам Нетішинської міської організації ветеранів цінні подарунки: Галині Фурсяк, Василю Головку, Ніні Пилипчук, Олексію Дяченкову та Оресту Козаку.
Тематичну літературно-музичну композицію підготував народний аматорський хор ветеранів війни та праці «Журавка»( концертмейстер Володимир Трофімов). Звучали поетичні рядки та пісні, автором яких є керівник творчого колективу Лариса Живага, вона ж виступила і в ролі ведучої. У заході також взяв участь народний аматорський ансамбль народної пісні «Горлиця» ( керівник Марина Лісова, концертмейстер Юрій Костенко). Глядачі щиро підтримували виступи учасників заходу своїми аплодисментами.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради