Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Новий спортивний майданчик у Нетішині відкрили юні спортсмени

05 сер 2020

Без гучних промов і перерізання урочистої стрічки, але з гарним настроєм та спортивним азартом юних футболістів – саме так пройшло відкриття багатофункціонального спортивного майданчика у парку за 220-м гуртожитком.
Учора, 2 серпня, у нашому місті офіційно відкрили нову спортивну локацію, де найближчим часом (після вирішення певних технічних питань) усі бажаючі зможуть зіграти волейбол, міні-футбол та баскетбол. Ведучим свята був майстер спорту України, депутат міської ради Анатолій Олійник. Цього дня Анатолій Васильович став путівником для кожного учасника, який спробував свої сили на новому міні-полі.
З нагоди відкриття ГО «Успішна молодь Нетішина» спільно з відділом молоді і спорту виконавчого комітету міської ради організували сімейні та дружні турніри для юних нетішинців та гостей нашого міста. Дотримуючись карантинних рекомендацій, участь в кожному змаганні брали аматори та професіонали.
Першими випробували нову локацію 10 активних, спритних та кмітливих сімей в показовому матчі з міні-футболу. Якісне поліуретанове покриття має оптимальну протиковзну поверхню, а тому, малечі було легко та комфортно бігати по міні-полю. Усі учасники сімейного матчу отримали Почесні грамоти і медалі від виконавчого комітету міської ради. Партнери заходу підготували приємні подарунки для кожного маленького учасника – розважальний центр «Ride» подарував сертифікати на безкоштовне відвідування центру, а місцевий підприємець Андрій Денисюк – святкові смаколики, які додавали особливого настрою найменшим спортсменам. 
Віртуозна гра футболістів, висока майстерність та професіоналізм неодноразово доводили, що нетішинці вміють працювати на результат і варті найвищих перемог. Під відкритим небом 2 професійні команди, тренером яких є досвідчений тренер Леонід Коробчук, зійшлися у дружньому турнірі. Смачні кекси, медалі і грамоти чекали юних учасників змагань.
На відкритому сучасному майданчику зіграли цього дня й команди любителів-футболістів з Нетішина та Острога. Чесна гра, друзі і відпочинок на свіжому повітрі подарували позитивні емоції усім. Після завершення ігрового дня із «сріблом» повернулася додому команда з Острога, «трофей» вибороли нетішинці. Музичний настрій спортсменам дарували фіналістка «Голос країни-9» Вікторія Олійник, юні вокалісти Влад Кучерук та Софія Янович.
Це перший, але сподіваємося, далеко не останній сучасний майданчик у нашій громаді. За  сприяння  та  безпосередній  підтримці  міської влади відбуваються позитивні  зміни  в Нетішині  і  нова спортивна локація, яка була побудована за кошти міського бюджету – цьому підтвердження. 
Нагадаємо, що багатофункціональний спортивний майданчик зі штучним покриттям (міні-поле для волейболу, баскетболу, міні-футболу) працюватиме з понеділка по п'ятницю з 8.00 до 17.00. Після 17.00 та у вихідні дні скористатися локацією можна за попереднім записом. Запис здійснюється за телефоном (03842) 9-15-00. Вхід вільний для усіх бажаючих.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради