Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Нехай щастям повняться ваші родини 

30 вер 2020

Щороку 30 вересня Україна відзначає День усиновлення, яке співпадає з великим православним святом Віри, Надії та Любові, а також їхньої матері Софії. Цей день є символом милосердя та добра. 
Усиновлення, встановлення опіки, піклування, створення прийомної сім’ї чи дитячого будинку сімейного типу – це акт великої соціальної ваги, прояв гуманізму, а також реалізація природної потреби материнства і батьківства та водночас захист від самотності, як дорослих так і дітей. Тисячі українських дітей, які втратили рідну сім’ю, проживають і виховуються у дружніх та щасливих родинах. У нашому місті проживає 28 усиновлених дітей, 55 дітей під опікою, піклуванням громадян, 5 дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях. 
Щиро вітаємо всіх із Днем усиновлення. Особливі привітання та вдячність тим, хто став люблячими і дбайливими батьками, хто взяв на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, тим, хто здійснив власну мрію бути батьками, а також тим, хто на дорозі до цього важливого рішення. Адже батьківство - це велике щастя, і разом з тим велика жертовність. Це безмежне розуміння та бажання принести дитині трепетну мить радості. Нехай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, любов, ласка, доброта та взаєморозуміння допоможуть вам у будівництві міцної родини, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця!
Служба у справах дітей 
виконавчого комітету міської ради