Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Нетішинський ЦНАП працює в умовах карантину! Фахівці закликають звертатися по телефону та онлайн

28 кві 2020

З 18 березня Центр надання адміністративних послуг (проспект Курчатова,1/1) працює з урахуванням рекомендацій профілактичних заходів в умовах карантину
Установа працює з понеділка по четвер - з 8.00 до 17.15, у п’ятницю - з 8.00 до 16. 00, обідня перерва з 12.00 до 13.00. Вихідні: субота та неділя.
Пряме спілкування з відвідувачами фахівці ЦНАПу максимально зменшили та консультують мешканців міста в телефонному режимі або онлайн. 
Надаємо перелік адміністративних послуг, які можна отримати у ЦНАП за невідкладних обставин під час карантину, оскільки неможливість отримати певні послуги позбавляє громадян здатності реалізовувати свої права та підтримувати належний рівень життя:
- Реєстрація місця проживання.
- Зняття з реєстрації місця проживання. 
- Видача довідки про реєстрацію місця проживання. 
- Призначення соціальних допомог.
- Призначення субсидій. 
- Вклеювання фотокартки до паспорта при досягненні 25 чи 45 років. 
- Видача дозволу на участь у дорожньому русі транспортних засобів, параметри яких  перевищують нормативні.
- Оформлення дозволу на порушення об'єктів благоустрою.
- Проведення реєстраційних дій щодо фізичних осіб підприємців та юридичних осіб у т.ч. громадських організацій, отримання інформації з реєстрів здійснюється через персональний кабінет на веб сайті, "Онлайн будинок юстиції".
Послуги Пенсійного фонду: виключно допомога на поховання.
Звертаємося до усіх з проханням бути свідомими! Телефонуйте за номерами: 9-08-80, 9-09-93 або пишіть на електронну адресу cnap_netishyn@ukr.net. Спеціалісти ЦНАПУ нададуть усю необхідну інформацію та проконсультують по питанням, що вас турбують! Бережіть своє здоров та інших! Дотримуйтесь правил карантину! 
Виконавчий комітет Нетішинської міської ради