Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Нетішинський центр реабілітації дітей з інвалідністю працює в звичному режимі 

19 лис 2020

З середини жовтня Нетішинський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю перейшов на дистанційну форму роботи у зв’язку з карантинними обмеженнями. 
13 листопада батьки вихованців зустрілися із міським головою Олександром Супрунюком для обговорення можливості повернення їхніх дітей до звичного режиму навчання у закладі. На зустрічі також були присутні перший заступник міського голови Іван Романюк, заступник начальника управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради Тетяна Янюк і керівник центру Інна Дмитрук.
Під час обговорення очільник міста підтримав батьків у їх бажанні стукати в усі двері, відстоюючи права своїх дітей. Він повідомив присутніх, що на жаль, місцева влада не може прийняти рішення щодо повернення закладу реабілітації в звичний режим роботи, адже це є порушенням законодавства. Однак, того ж дня міський голова Олександр Супрунюк спільно з першим заступником Іваном Романюком звернулися до обласної влади з проханням допомогти у вирішенні цього питання. 
У вівторок, 17 листопада, відповідно до Постанови КМУ від 11 листопада 2020 року №1100 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. №641» заклад відновив роботу за звичним режимом. Наразі з 11 дітей, які перебувають у центрі за Програмою надання соціальної послуги, відвідують – 5 малюків, з іншими дітками працюють дистанційно. Також спеціалісти закладу продовжують надавати послуги за Програмою амбулаторного лікування для 136 дітей (відповідно до графіку). 
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради