Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Нетішин пам’ятає та вшановує 

14 гру 2020

14 грудня в Україні вшановують День ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – людей, які ціною власного життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію XX століття, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС. Саме 14 грудня було офіційно повідомлено про завершення будівництва саркофага над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС.
Сьогодні, 14 грудня, відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи, до якого долучилися міський голова Олександр Супрунюк, родини ліквідаторів, начальник управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради Валентина Склярук.
За високий професіоналізм, мужність і самовідданість, активну громадську діяльність Подяками виконавчого комітету міської ради та подарунками були відзначені мешканці нашої громади, учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Василь Бордюг, Василь Душнюк, Григорій Коваль, Сергій Подгоренко і Тамара Полякова.  
Ми завжди будемо вшановувати пам’ять людей, які, не дивлячись на небезпеку, віддали своє життя та здоров’я за наше майбутнє, а також дякувати тим, без сумніву, героям, які зараз поруч із нами.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради