Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Нетішин долучився до Всеукраїнського флешмобу з нагоди Дня Військово-Морських сил України 

05 лип 2020

Україну без сумніву вважають морською державою. Відзначають у нашій країні й професійне свято військовослужбовців Військово-Морських Сил. Цього року воно випало на 5 липня.
З нагоди свята Асоціація ветеранів Військово-Морських сил України за підтримки та сприяння Командування ВМС ЗСУ ініціювала всеукраїнський флешмоб «День ВМС під Військово-Морським прапором». Його мета – здійняти прапор флоту на головних щоглах міст України як символ турботи й підтримки українським народом Військово-морських сил нашої держави. 
Сьогодні, 5 липня, на площі перед адміністративною будівлею виконавчого комітету Нетішинської міської ради відбулися урочистості. Заступник міського голови Ольга Бобіна привітала представників Нетішинського міського осередку Всеукраїнської асоціації ветеранів-підводників зі святом, побажавши усім міцного здоров’я, мирного неба над головою та впевненості у кожному дні. 
За допомогою відеозв’язку Ольга Бобіна привітала із професійним святом екіпаж підшефного морського водолазного судна «Нетішин». Від імені міського голови Олександра Супрунюка і громади Нетішинської міської ОТГ вона подякувала військовим морякам за небезпечну та виснажливу службу, побажала непохитної мужності та незламної впевненості у благородній справі. На завершення заходу представники міського осередку ветеранів-підводників підняли прапор Військово-Морських сил України. Таким чином, Нетішин приєднався до всеукраїнського флешмобу «День ВМС під Військово-Морським прапором».
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради