Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НЕЗАБАРОМ ЗАПРАЦЮЮТЬ 2 ПУНКТИ ЗДОРОВ’Я

17 лис 2020

Розпочалися роботи по облаштуванню 2 пунктів здоров’я КНП «Центр ПМСД» на території Нетішинської міської ОТГ: здійснюється реконструкція частини будівлі Будинку культури по вул. Солов’євська (близько 70 кв. м) та частини адміністративної будівлі в Старому Кривині (105 кв. м). Роботи мають завершитись до кінця нинішнього року.

На обох об’єктах проводяться загальнобудівельні роботи: буде підведено систему водопостачання та водовідведення, замінено систему електропостачання, вікна та двері.

Вчора, 16 листопада, перший заступник міського голови Іван Романюк побував на місцях проведення робіт та поспілкувався з керівником підрядної організації ТОВ «Техномаркет» Володимиром Здробілко.

За словами  Лариси Клочай, директора КНП НМР «Центр ПМСД», в пунктах здоров’я за попереднім записом прийматимуть пацієнтів сімейні лікарі та проводитиметься їхнє обстеження, відповідно до програми медичних гарантій. Як відомо, рішенням 82 сесії міської ради VII скликання від 2 жовтня 2020 року функції замовника будівництва цих 2-х об’єктів передано управлінню капітального будівництва виконкому.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради.