Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

На розгляд виконкому - актуальні питання громади

22 гру 2020

Сьогодні, 22 грудня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного були внесені 32 важливих для життєдіяльності громади питання.
Одним із перших було розглянуто проєкт рішення Нетішинської міської ради «Про бюджет Нетішинської міської територіальної громади на 2021 рік». Взято до відома інформацію про виконання фінансового плану КП НМР «ЖКО» за 2019 рік. Погоджено ВП «Хмельницька АЕС» скоригованих інвестиційних програм у сфері теплопостачання на 2020 рік та у сфері централізованого водопостачання та водовідведення на 2020 рік.
Підтримано рішення про переведення садового будинку у жилий будинок. Надано згоду КП НМР «Комфорт» на об’єднання окремих об’єктів майна територіальної громади міста Нетішин (конструктивних елементів сцени). КП НМР «ЖКО» надано дозвіл на переведення нежитлових приміщень загального користування, що на просп.. Незалежності, 12, у житлові. Підтримано рішення про безоплатну передачу матеріальних цінностей з балансу виконкому міської ради на баланс управління культури виконкому міської ради, а також про безоплатну передачу в оперативне управління завершеної капітальним ремонтом захисної споруди цивільного захисту по пров, Миру, 5, про безоплатну передачу індивідуально визначеного майна Нетішинської міської ТГ з балансу КП НМР «Благоустрій» на баланс КП НМР «Комфорт», у господарське відання. Прийнято рішення про визначення видів суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді оплачуваних суспільно корисних робіт, та переліку підприємств для виконання порушниками оплачуваних суспільно корисних робіт, на 2021 рік. 
Членами виконкому підтримані актуальні житлові питання. Внесені зміни до попередніх рішень виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Розглянуто та підтримано питання порядку денного, що стосуються захисту прав дітей. Затверджено план роботи виконкому міської ради на I квартал 2021 року. Надані кошти у розмірі 2,3,5 тисяч гривень для одноразової матеріальної допомоги на лікування 38 мешканцям громади. 
Відділ з організаційних питань апарату 
виконавчого комітету Нетішинської міської ради