Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Матеріальну допомогу отримають медпрацівники, які ведуть боротьбу з поширення COVID-19

30 чер 2020

У четвер, 25 червня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 24 питання, які стосувались різних сфер життєдіяльності міської ОТГ. 
Виконкомом прийнято рішення про організацію з 1 вересня 2020 року в дошкільних навчальних закладах №5 «Теремок» та №6 «Райдуга» дієтичного харчування дітей дошкільного віку з непереносимістю глютену та лактози. 
Встановлено за погодженням з власниками режими роботи 3-х об’єктів торгівлі. Створено конкурсну комісію щодо проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Нетішинської міської ОТГ, затверджено конкурсну документацію. 
Чотири рішення виконкому стосувались видалення зелених насаджень на території Нетішина, Старого Кривина та ВП ХАЕС, відповідно до актів обстеження зелених насаджень. Надано згоду ОСББ «Незалежності-19» на улаштування кишені для тимчасової зупинки транспортних засобів на об’єкті благоустрою міста ( в дворі житлового будинку, що на просп. Незалежності, 19). Внесено зміни до декількох попередніх рішень виконкому, затверджено план роботи виконкому на ІІІ квартал 2020 року. Декілька прийнятих рішень стосувались захисту прав дітей.
Рішенням виконкому надано одноразову матеріальну допомогу медичним працівникам некомерційних комунальних підприємств міської ради «СМСЧ м. Нетішин» та «ЦЕНТР ПМСД», які були безпосередньо задіяні у травні 2020 року в здійсненні заходів із запобігання поширенню на території Нетішинської міської ОТГ коронавірусної хвороби COVID-19. Сере них: лікарі (профільні і загальної сімейної практики), медичні сестри, молодша медична сестра,сестра-господиня. Всього 22 особи. Загальна сума одноразової матеріальної допомоги становить 54 тис. грн. 
Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради