Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

КОМУНАЛЬНІ ПІДПРИЄМСТВА ДО ЗИМИ ГОТОВІ

09 лис 2020

Нетішинські комунальники запевнили, що нині до готові зимового періоду. 

У КП «Благоустрій» на розчищенні доріг та тротуарів від снігу працюватиме 15 одиниць техніки. За словами директора підприємства Віктора Кондрацького, всі вони відремонтовані, пройшли перевірку та профілактику. Закуплено за кошти місцевого бюджету необхідні запчастини та паливно-мастильні матеріали. З метою уникнення небезпечних ситуацій, пов’язаних з ризиком підвищеного травматизму, дорожньо-транспортних пригод, що трапляються взимку, запасся «Благоустрій» і посипковим матеріалом: піском (1300т) та піщано-солевою сумішшю (1400 т).

За інформацією директора КП «Комфорт» Сергія Бобіна, на розчистці території, яку обслуговує підприємство, працюватиме один трактор. Нині він відремонтований, триває його комплектація – закупляється за кошти місцевого бюджету необхідна щітка. Також в процесі закупівель пісок для посипання, а паливно-мастильні матеріали та необхідний інвентар вже закуплені.

«До зими КП «ЖКО» виконані всі роботи, які були визначені побудинковими кошторисами. В достатній кількості за кошти підприємства закуплено необхідний інвентар»,- повідомила Ольга Єрикалова, начальник комунального підприємства.

Підготовлений до роботи в зимовий період і МТЗ-80, який прибиратиме сніг на території, яку обслуговує КП «Торговий центр». Про це розповів Михайло Брожик, директор комунального підприємства. За кошти комунального підприємства закуплено в достатній кількості паливно-мастильні та посипкові матеріали, необхідний інвентар.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради