Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Комунальники спрацювали оперативно

23 січ 2020

Не радує нас снігом цьогорічна зима. І ось, нарешті, вчора ввечері Нетішин, чи не вперше за січень, трохи притрусило…

Приємно констатувати, що зимовий «подарунок» не застав комунальників зненацька. Всі вони спрацювали оперативно. На нетішинських дорогах «закипіла» робота вже з 4-ої ранку. Як повідомив директор КП НМР «Благоустрій» Віктор Кондрацький, автомобілем КрАЗ спочатку було посипано вулиці у висотній та садибній забудовах міста, а згодом і в Старому Кривині. Окрім цього, двома тракторами (МТЗ-82 та Т-40) з розкидачами здійснювалось посипання піщано-соляною сумішшю широких тротуарів та внутрішньодворових доріг. « Не всі дороги ми мали змогу посипати в дворах висотних будинків. На заваді цьому стали припарковані автомобілі. Посипали  там, куди можна було заїхати», - констатує Віктор Кондрацький.

З 5-ої ранку почали працювати дорожні працівники, двірники та озеленювачі «Благоустрою». Вручну вони посипали вузькі тротуари, очищали від ожеледиці та посипали піщано-сольовою сумішшю мости, території біля автобусних зупинок. Подібні роботи проводяться і в Старому Кривині.

 У робітників з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями КП НМР «ЖКО» робочий день розпочався о 6-ій ранку. За словами Ніни Каштанової, менеджера житлових будинків, підприємство вдосталь забезпечено посипковою протиожеледною сумішшю.

 Вже о 7-ій ранку почали наводити лад в парку біля альтанок двірники КП НМР «Комфорт». А згодом, після прибирання території міського пляжу, їм на поміч прибув трактор з щіткою та відвалом, який очистив від снігу широкі доріжки і площу перед сценою. « Працівники підприємства працюють у штатному режимі. Ми готові до сюрпризів природи не тільки в робочі, а й у вихідні дні», - зазначив Артем Руденко, директор КП «Комфорт».

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради