Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

КОМУНАЛЬНИКИ РЕМОНТУЮТЬ ТРОТУАР НА СТАРОНЕТІШИНСЬКІЙ

09 вер 2020

Вже декілька днів працівники КП «Благоустрій» здійснюють поточний ремонт тротуару по вул. Старонетішинська.

Наприкінці червня розпорядженням міського голови Олександра Супрунюка була створена комісія, яка оглянула ділянку тротуару по вул. Старонетішинська. Під час проведення огляду було виявлено відсутність укріплюючих насипів з боку приватних земельних ділянок, які знаходяться нижче рівня дороги, до якої прилягає тротуар та послаблення основи тротуару, деформація, місцями провалля, що, ймовірно, виникло внаслідок підмивання грунту дощовими водами.

Комісією також було встановлено неможливість проведення укріплюючи та ремонтних робіт через розміщення огорожі безпосередньо на полотні тротуару. Встановлення приватної огорожі призвело до звуження тротуару і заниження його пропускної спроможності. Балансоутримувачем ні погоджень, ні дозволів на встановлення огорожі у зазначено місці не надавалось.

Обстежена ділянка тротуару потребувала ремонту. Було запропоновано демонтувати приватні загорожі їхнім 4 власникам. Оскільки вони проігнорували прохання балансоутримувача (КП «Благоустрій»), то загорожа була демонтована працівниками комунального підприємства.

За інформацією Віктора Кондрацького, директора КП «Благоустрій», площа бетонування ділянки тротуару по вул. Старонетішинській становить понад 120 кв., буде здійснено замінену 70 погонних метрів бордюру та укріплення узбіччя тротуару.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради