Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Зі звіту міського голови: Нетішин у 2019 році – цифри і факти КП НМР "ЖКО" і "Торговий центр"

24 лют 2020

КП НМР «ЖКО»

За кошти бюджету в 2019 році міста проведені роботи:

експертне обстеження технічного стану 34 ліфтів 18 житлових будинків – 130, 011 тис. грн. (гроші бюджету міста); відремонтовано спецтехніки – 90, 353 тис. грн.; облаштовано пандусів у житлових будинках - 30 тис. грн. (бюджет міста).

КП НМР «ТОРГОВИЙ ЦЕНТР»

За 2019 рік підприємство отримало дохід в сумі 5 млн. 91 тис. грн., витрати підприємства склали 4 млн. 870 тис. грн., прибуток – 221 тис. грн.

До державного бюджету сплачено податків на суму 1 млн. 320 тис. 774 грн., до місцевого бюджету – 1 млн. 543тис. 402 грн.

Проведені роботи: ремонт та обслуговування кондиціонерів торгового залу; утилізовано 1600 люмінесцентних ламп; технічне обслуговування та тестування теплолічильника та водолічильників; високовольтні випробування комплексної трансформаторної підстанції; переобладнано світильники на Led-лампи; закуплено та змонтовано Led-прожектори;.

 Власними силами укладено плитку в будівлі торгового центру, демонтовано металеву огорожу по вул. Ринковій та змонтовано частину металевої огорожі  по межі земельної ділянки , що знаходиться в постійному користуванні. Змонтовано 3 в’їзні брами на міському ринку. Проведені роботи з упорядкування торгових місць на міському ринку. Закуплено: обладнання для відео нагляду, новорічну ілюмінацію, інструмент та будівельні матеріали.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради