Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗІ ЗВІТУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ: НЕТІШИН У 2019 РОЦІ- ЦИФРИ І ФАКТИ УТВОРЕННЯ НЕТІШИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОТГ

19 лют 2020

31 травня 2019 року відбулась 57 позачергова сесія Нетішинської міської ради VІІ скликання. На ній було прийнято кінцеве рішення щодо добровільного приєднання Старокривинської сільської територіальної громади (сіл Старий Кривин і Новий Кривин) до Нетішинської міської територіальної громади та затверджено план організаційних заходів. Того ж дня відбулось останнє пленарне засідання Старокривинської сільської ради, на якому депутати прийняли рішення про саморозпуск.

Старокривинську сільську раду було реорганізовано рішенням Нетішинської міської ради, яка є правонаступницею всього майна, прав та обов’язків Старокривинської сільської ради. Рішенням міської ради утворено комісію з реорганізації Строкривинської сільської ради та затверджено план заходів. Передавальний акт майна, активів та зобов’язань Старокривинської сільської ради Нетішинській міській раді, складений комісією з реорганізації, був затверджений рішенням 68 сесії Нетішинської міської ради від 24 січня 2020 р.

СТАРИЙ КРИВИН

Завдяки волонтерам у центрі села влітку було облаштовано автобусну зупинку та територію біля неї, встановлено спортивний майданчик на шкільному стадіоні, він був закуплений за кошти сільської ради.

Працівниками КП НМР «Благоустрій» ремонтувались сільські дороги та місток неподалік сільського НВК; встановлено автобусну зупинку та облаштовано місце для розвороту автобусу поблизу «Оазису»; відремонтовано ґрунтову дорогу від «піонерки» до вул. Б. Хмельницького. Прибиранням сільської території переймаються 2 працівники КП «Благоустрій».

Курсує автобус за маршрутом «ВП ХАЕС-Ст. Кривин» - здійснює безкоштовне перевезення не тільки працівників ХАЕС, а й усіх пасажирів.

Поряд із сільським Будинком культури завершуються роботи з обладнання мобільної побутової кімнати.

Від Славутського районного територіального центру працював соціальний робітник, який надавав соціальні послуги для громадян похилого віку (з січня 2020 р. такі повноваження взяв на себе Нетішинський терцентр).

Організовано вивіз сміття - послугу надає КП НМР «ЖКО» ( станом 31.12. 2019 р. укладено 155 договорів).

У Старокривинському НВК за кошти з обласного бюджету (виділені за сприяння депутата обласної ради Івана Гладуняка) відремонтовано дах їдальні та спортивного залу.

Із загального фонду бюджету Старокривинської сільської ради виділено за червень-грудень  2019 року загалом 1млн.840 тис. 370 грн. 85 коп. на забезпечення життєдіяльності сіл Старий Кривин та Новий Кривин: на організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення сільської ради; на заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення; на забезпечення діяльності сільського Будинку культури; на організацію благоустрою села; на здійснення заходів із землеустрою; утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури.

У 2019 р. виконком став учасником програми «U-LEAD з Європою». У рамках його реалізації протягом 2020 р. проводитиметься модернізація ЦНАПу. У 2019 р. здійснено перші кроки щодо реалізації цього проєкту: проведено ремонт приміщення в Старому Кривині, в якому буде розміщений ЦНАП, призначено адміністратора ЦНАПу, який надає адмінпослуги.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради