Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗІ ЗВІТУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ: НЕТІШИН У 2019 РОЦІ - ЦИФРИ І ФАКТИ РОЗВИТОК ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

20 лют 2020

У 2019 р. фінансування програми розвитку фізичної культури і спорту становило 862 тис. грн. ( проведення спортивних заходів, участь у змаганнях різних рівнів, матеріальне заохочення і т. ін.). Організація оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій – 1 млн. 360 тис. грн. ( на базі зош), путівки у табори талановитим та обдарованим дітям, дітям учасників АТО/ООС та дітям працівників бюджетної сфери). Реалізація молодіжної політики - 134 тис. грн. (виплата 45 стипендій міського голови талановитим та обдарованим дітям та молоді; виплата премій та відзначення подякою, організація і проведення заходів). Відзначення та заохочення провідних фахівців галузей освіти, культури і спорту – 243 тис. грн. (виплата 45 стипендій міського голови провідним фахівцям галузей освіти, культури і спорту).

ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ

На виконання Програми захисту дітей міста Нетішина було виділено на 2019 р. 183 тис. 25 грн., всі кошти було реалізовано на проведення акцій.

Службою у справах дітей розглянуто 176 письмових та 345 усних звернень громадян, взято участь в 110 судових засіданнях. Організовано та проведено 75 спільних цільових рейдів. Обстежено 361 сім’ю; виявлено 73 дитини, батьки яких ухиляються від виконання своїх обов’язків; взято на облік 21дитину, яка відповідальність за невиконання своїх обов’язків; ініційовано притягнення до адмінвідповідальності за ухилення від виконання своїх обов’язків 19 батьків.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради