Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗІ ЗВІТУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ: НЕТІШИН У 2019 РОЦІ - ЦИФРИ І ФАКТИ КУЛЬТУРА

 На галузь у 2019 році з місцевого бюджету надійшло 21 млн. 599 тис. 514 грн., з бюджету розвитку – 289 тис. 972 грн., субвенцій з державного бюджету – 70 тис. грн. За надання платних послуг отримано 1млн.49 тис.156 грн. благодійні надходження складають 138 тис. 421 грн.

 Для зміцнення матеріально-технічної бази управління культури придбано принтер лазерний, фотоапарат, жалюзі та ін..

 Для зміцнення матеріально-технічної бази мистецьких шкіл (Нетішинська школа мистецтв та Нетішинська художня школа) проведено поточний ремонт, закуплено швейну машинку, навчальні тумби, ноутбук, мультимедійний комплекс, принтер, мікрофони та т. ін.. У Нетішинській школі мистецтв проведено ремонт класів. 

Для зміцнення матеріально-технічної  бази 3-х клубних закладів придбано: товари для проведення заходів, костюми сценічні і тканину, футболки сценічні, періодичні видання, будівельні матеріали, ноутбук, 2 принтери, мультимедійний комплекс, дверні блоки і т. ін..

 Для зміцнення матеріально-технічної бази 5 бібліотек придбано: проектор та екран, 2 виставкові стенди, 2 радіатори та ін..

 Відповідно до «Міської програми розвитку культури на 2018-2020 роки» з місцевого бюджету виділено  69 тис. 975 грн. За ці кошти проведено підписку періодичних видань та придбано нову літературу.

 Для зміцнення матеріально-технічної бази Нетішинського краєзнавчого музею закуплено вітрини експозиційні, бланкову продукцію, проведено поточний ремонт приміщення. 

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради