Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗІ ЗВІТУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ: НЕТІШИН У 2019 РОЦІ - ЦИФРИ І ФАКТИ

21 лют 2020

Соціальний захист

На виконання міської програми «Турбота» у 2019 р. видатки з бюджету міста становили 2 млн. 587 тис. 200 грн. – для забезпечення адресної соціальної підтримки (надання матеріальної допомоги на лікування, одноразової грошової  допомоги до державних свят та визначних дат, компенсація за надання соціальних послуг, відшкодування витрат для придбання засобів особистої гігієни,  забезпечення продуктовими наборами та хлібобулочними виробами, компенсація пільг за квартплату, забезпечення підвезення до спецшкіл в м. Острог, відшкодування пільг за проїзд,  проведення поточного ремонту житла, передплата газети, придбання новорічних подарунків та ін..).

Видатки по програмі підтримки учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей становлять 716 тис. 200 грн. (на обліку 255 чол.). У рамках програми: надання одноразової матеріальної допомоги; звільнення від квартирної  плати; безкоштовне харчування у закладах освіти, відвідування колективів закладів культури та плавального басейну СК ВП ХАЕС; забезпечення путівками на санаторно-куротне лікування, підтримка ГО ).

З державного бюджету на виконання державних програм у 2019 році надійшло 61 млн. 134 тис. 540 грн. (державні соціальні гарантії і компенсації; житлові субсидії; пільги окремим категоріям громадян; допомога та компенсації особам, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи; забезпечення технічними засобами реабілітації та путівками на санаторно-куротне лікування; грошова допомога ветеранам війни ; грошова компенсація на придбання житла і т. ін.).

Нетішинський територіальний центр соціального обслуговування (надання

 соціальних послуг) – видатки на утримання 3 млн. 530 тис. 100 грн.,

 на обліку перебуває 1568 осіб. Надано 48 536 безоплатних соціальних послуг на дому, 13 733 – соціально-побутової адаптації. Для 461 особи надано 3 312 платних послуг на суму 59тис. 20 грн.

Нетішинський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю – видатки на утримання становили 2 млн. 674 тис. 400 грн. Надано послуг для 179 дітей з інвалідністю та 8 дітям з групи ризику.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради