Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ:ЗМІНЕНО ВАРТІСТЬ ЗА ІМУНОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ В СМСЧ

17 сер 2020

У четвер, 13 серпня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, на порядок денний якого було винесено 38 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності міста.

Так, відповідно до рішення виконкому, утворено організаційний комітет з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України та 29-ої річниці Незалежності України, затверджено його склад і план заходів.

За умови встановлення «зеленого», «жовтого», «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки на території Нетішинської міської ОТГ буде відновлена робота загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, закладів культури, Нетішинського центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю, професійного ліцею. При цьому зазначено, що виконання рішення можливе лише при дотриманні відповідних протиепідемічних вимог.

Внесено зміни до попереднього рішення виконкому щодо платних послуг КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин», а саме тих, що стосуються клініко-діагностичних (імунологічних) досліджень. Отже, визначення методом імоноглобуліна М COVID – 19 ІФА (для дорослого) коштує 111, 65 грн. ( з ПДВ). Така ж вартість встановлена і для визначення методом імоноглобуліна G COVID – 19 ІФА.

Схвалено звіт про виконання бюджету Нетішинської міської ОТГ за січень-червень 2020 року загального фонду по доходах у сумі 220 643, 8 тис. грн. та по видатках у сумі 196, 778, 2 тис. грн.; спеціального фонду - по доходах у сумі 3 321, 8 тис. грн. та по видатках у сумі 25 391, 2тис. грн.

Взято до відома виконання фінансового плану 3- комунальних підприємств міської ради «Благоустрою», «Торгового центру» та «Агенції місцевого розвитку».

Рішенням виконкому утворено міську комісію з питання сприяння організації і проведення допризовної підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей та міську комісію для попереднього відбору кандидатів для вступу у вищі військові заклади України у 2021 році, затверджено їхні склади та плани основних заходів.

Надано згоду КП НМР «ЖКО» на облаштування «кишені» для тимчасової зупинки транспортних засобів у дворі ж/б № 9 по вул. Будівельників за кошти співвласників будинку.

Декілька прийнятих рішень стосувались видалення зелених насаджень на прибудинкових територіях, на території міста, на території ВП ХАЕС, відповідно актів обстежень.

Погоджено ПрАТ «Київстар» влаштування 4 G обладнання на освітлювальних опорах, які перебувають на балансі КП «Благоустрій» і розташовані на перехресті просп. Незалежності – вул. Набережна та на вул. Будівельників, між будинками №2 та №4, з можливістю заміни вказаних опор на металеві опори подвійного призначення, що пристосовані для одночасного розміщення приладів вуличного освітлення та обладнання для забезпечення мобільного зв’язку.

На засіданні виконкому прийнято рішення про необхідність очищення водойми в с. Старий Кривин (між вул. Перемоги та вул. Шкільна) міні земснарядом з метою покращення екологічної ситуації та виконання природоохоронних заходів на водному об’єкті. Роботи виконуватиме КП «Комфорт», воно ж вивозитиме та утилізовуватиме намул та сміття.

П'ятнадцять рішень міської ради стосувались соціального захисту дітей: встановлення статусу, надання опіки, визначення місця проживання, надання згоди на купівлю-продаж квартири і т. ін..

Відповідно до рішення виконкому, 21 мешканцю Нетішинської міської ОТГ надано одноразову грошову допомогу в сумі від 2 до 5 тис. грн.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради