Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: підтримано усі рішення

08 жов 2020

Сьогодні, 8 жовтня, під головуванням секретаря міської ради Олени Хоменко відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Члени виконкому розглянули 18 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності міста. 
Визначено величину опосередкованої вартості наймання (оренди) житла в місті Нетішин у III кварталі 2020 року. Внесено зміни до рішення виконкому міської ради від 12 березня 2020 року №121/2020 «Про встановлення вартості послуг населенню, які надаються КП НМР «Комфорт». Рішенням виконкому переведено садовий будинок у жилий будинок. Прийнято рішення про видалення зелених насаджень у районі вул. Будівельників, просп. Незалежності, у районі будинку №13, що на просп. Незалежності, у районі будівлі №1, що на вул. Михайлова та на території ЗОШ №1, відповідно до актів обстеження зелених насаджень від 1 жовтня 2020 року.
Безоплатно передано ковану паркову скульптуру з елементами декору з балансу виконавчого комітету міської ради на баланс КП НМР «Комфорт», в господарське відання, загальною вартістю 30 тис. грн. Безоплатно передано завершені капітальним ремонтом коридори I-III поверхів адміністративної будівлі виконавчого комітету міської ради та документації від управління капітального будівництва до виконкому міської ради. Передано від управління капітального будівництва до КЗ «Палац культури міста Нетішина» завершений будівництвом об’єкт «Капітальний ремонт будівлі Палацу культури, видатків та документацію». Внесено зміни до рішення виконкому міської ради від 15 січня 2009 року №34 «Про комісію з оцінки вартості майна, що перебуває у власності громадянина та членів його сім'ї для визначення їх прав взяття на соціальний квартирний облік.
Затверджено протокол спостережної ради за виконанням програми «Муніципальне житло Нетішинської міської ОТГ на 2017-2027 роки» від 6 жовтня 2020 року №7. ФОП надано згоду на улаштування критого літнього майданчика в місті Нетішин, у районі річки Горинь та вул. Шевченка та Михайлова. 19 мешканцям Нетішинської міської ОТГ надано одноразову матеріальну допомогу.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинстької міської ради