Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ ПРО ЗАВЕРШЕННЯ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

10 кві 2020

У четвер, 9 квітня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на розгляд порядку денного було винесено 30 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності міста. Проходило засідання в сесійній залі міської ради з дотримання вимог протикарантинних заходів.

Прийнято рішення про завершення 15 квітня опалювального сезону в Нетішині. Він може бути продовжений у житловому фонді та закладах освіти, культури та охорони здоров’я, якщо середньодобова температура після цієї дати становитиме нижче 8 градусів тепла.

Серед прийнятих рішень: повноважено осіб на складання протоколів про адміністративні правопорушення; безоплатно передано матеріальні цінності з балансу виконкому на баланс КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» на суму 47 тис 517 грн. (легковий автомобіль ВАЗ 21093, автошину та диск колісний); затверджено положення про надання платних послуг КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин», їхній перелік та встановлено вартість; взято до відома звіт про виконання програми соціально-економічного розвитку Нетішина на 2019 рік; визначено величину опосередкованої вартості наймання (оренди) житла в місті у І кварталі 2020 р.

Декілька рішень стосувались видалення зелених насаджень, відповідно до актів обстеження: в районі АТП на території ВП ХАЕС; у Нетішиніна території парку між вул. Набережна, вул. Будівельників та просп. Незалежності; на вул. Садова та вул. Перемоги в охоронній зоні ЛЕП 10/0,4 кВТ у с. Старий Кривин та на території парку «Кривинський». Разом з тим, затверджено площі територій та зелені насадження (дерева, кущі, чагарники, квітники) для обслуговування дільницею по озелененню та прибирання територій КП НМР «Благоустрій», упорядковано штатний розпис підприємства з урахуванням затверджених площ територій та зелених насаджень. Також надано згоду комунальному підприємству на коригування вартості об’єктів благоустрою в Старому Кривині.

Рішенням виконкому утворено комісії щодо безоплатної передачі завершених капітальним ремонтом будівель: заміна автоматичної пожежної сигналізації на сертифіковану в днз№3 і заміна вікон на металопластикові в зош №2 та зош І-ІІ ступенів та ліцей.

Рішенням виконкому затверджено регламент виконавчого комітету та затверджено план роботи виконкому на ІІ квартал 2020 року.

Декілька прийнятих рішень стосувались захисту прав дитини. На період запровадження карантину, відповідно до рішення виконкому, звільнено громадян похилого віку та осіб з інвалідністю від сплати за надання особливо необхідних соціальних послуг, що надаються відділенням соціальної допомоги вдома Нетішинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Для 21 мешканця Нетішинської міської ОТГ надано одноразову матеріальну допомогу в сумі від 2 до 5 тис. грн.

 Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради