Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: прийнято рішення про відновлення роботи ринків 

12 чер 2020

11 червня під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове зсідання виконавчого комітету. Проходило воно у сесійній залі міської ради з дотриманням протиепідемічних заходів. 
Рішенням виконкому утворено організаційний комітет з підготовки та відзначення Дня молоді в Нетішинській міській ОТГ, затверджено склад та кошторис видатків на проведення заходів. Безоплатно передано матеріальні цінності (вартістю 13 934, 65 грн.) з балансу виконкому міської ради на баланс КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин». Затверджено Порядок створення, поновлення та використання місцевого матеріального резерву ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, та їхніх наслідків у Нетішинській міській ОТГ і Порядок надання одноразової грошової допомоги на поховання громадян Нетішинської міської ОТГ, які померли з підозрою або підтвердженням короно вісної хвороби COVID-19.
На засіданні виконкому прийнято рішення про відновлення роботи ринків. Так, з 12 червня запрацює «зелений» ринок (просп. Незалежності, 22), а з 20 червня – міський по вул. Ринковій. КП НМР «Торговий центр» повинне забезпечити виконання тимчасових рекомендацій з організації протиепідемічних заходів торгівлі на ринках на період карантину. 
Надано згоду КП НМР «Благоустрій» на проведення робіт з підсипання асфальтобетонною крихтою ділянки під’їзної дороги до технічної бази ПНР по вул. Ринкова. Надано згоду на безоплатне провадження заходів на відкритій території парку відпочинку та культури на період дії карантину щодо здійснення підприємницької діяльності з надання послуг громадського харчування та розваг, а також проведення заходів з кількістю учасників не більше 10 осіб, за умови забезпечення персоналу дезінфікуючих засобів та засобами індивідуального захисту, а відвідувачами використання захисних масок. З метою покращення екологічної ситуації русла обвідного каналу надано згоду на проведення заходів із зарибнення, але тільки після закінчення робіт з його очищення. 
На засіданні виконкому було розглянуто декілька житлових питань та питань, пов’язаних із захистом прав дітей. 
Надано одноразову матеріальну допомогу для 17 мешканців Нетішина та Старого Кривина. Розмір її становить від 2 до 5 тис. грн. 
Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради