Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: прийнято рішення про проведення навчально-польових зборів юнаків-випускників

13 бер 2020

У четвер, 12 березня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконкому, на порядок денний якого було винесено 29 питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста.

Так, виконкомом було прийнято рішення про запобігання поширенню на території Нетішинської міської об’єднаної територіальної громади коронавірусу COVID-19, яке передбачає забезпечення цілого ряду відповідних заходів.

Затверджено заходи щодо наповнення бюджету Нетішинської міської ОТГ, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів у 2020 році.

Для проведення у квітні-червні 2020 року призову на строкову військову службу утворено призовну комісію Нетішинської міської ОТГ, затверджено її основний і дублюючий склад та графік роботи. Утворено також 2 координаційні ради: з питань реформування загальної середньої освіти Нетішинської міської ОТГ, затверджено положення та персональний склад (як відомо, закон про реформування загальної середньої освіти, прийнятий Верховною Радою восени минулого року, до цього часу ще не підписаний Президентом); з питань охорони здоров’я при виконкомі, затверджено відповідне положення про неї та склад.

Виконкомом прийнято рішення про проведення 28 та 29 квітня на навчальних базах з допризовної підготовки закладів середньої освіти Нетішинської міської ОТГ навчально-польових зборів з юнаками випускних класів шкіл та Нетішинського професійного ліцею, а 30 квітня -в с. Цвітоха Славутського району на базі стрілецького тиру військової частини.

Членами виконкому взято до відома звіт про виконання фінансового плану двох комунальних підприємств міської ради: «Торговий центр» і «Агенція  місцевого розвитку».

Два прийнятих рішення стосуються платних послуг, які надають комунальні підприємства: встановлено вартість послуг «Комфорту» та встановлено граничний рівень рентабельності на платні послуги «СМСЧ м. Нетішин».

 Надано дозвіл на видалення зелених насаджень на вул. Ринковій, на території міста та на території ВП ХАЕС, відповідно до актів попереднього обстеження зелених насаджень.

Серед іншого, безоплатно передано матеріальні цінності з балансу Нетішинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послу) на баланс КП «Комфорт» у господарське відання загальною вартістю 26 тис. 300 грн.; визначено види суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді оплачуваних суспільно корисних робіт та затверджено перелік комунальних підприємств для виконання порушниками цих робіт: «Благоустрій» та «Комфорт»; затверджено порядок відшкодування вартості витрат на проходження громадянами окремих пільгових категорій дороговартісного обстеження (комп’ютерної томографії); затверджено протокол спостережної ради за виконанням програми «Муніципальне житло Нетішинської міської ОТГ на 2017-2027 роки» від 10 березня 2020 р. та ін.. Декілька рішень стосувались соціального захисту малолітніх та неповнолітніх дітей.

Для 13 мешканців Нетішинської міської ОТГ надана матеріальна допомога на лікування загальну суму 48 тис. грн.

 Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради