Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: питання соціального захисту учасників АТО/ООС підтримано

03 лют 2020

У четвер, 30 січня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на розгляд якого було винесено 23 питання порядку денного, що стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішинської міської ОТГ.

Рішенням виконкому передано безоплатно матеріальні цінності з балансу виконкому на баланс управління соціального захисту; з балансу фінансового управління на баланс виконкому. Безоплатно передано в оперативне управління   та зараховане на баланс рухоме майно комунальної власності Нетішинської міської ОТГ - бібліотеки-філіалу с. Старий Кривин і все рухоме та нерухоме майно Старокривинського НВК.

 Позитивні рішення прийняли члени виконкому і щодо житлових питань: взято на квартирний облік громадян; передано у приватну власність громадян 3 приміщення у гуртожитках міста, які використовуються на умовах найму; надано сім’ї житло для тимчасового проживання і т. ін.

 Два питання порядку денного стосувались захисту прав малолітньої дитини.

 Взято до відома інформацію про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати, підвищення рівня оплати праці та легалізації трудових відносин (впродовж 2019 року заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах міста не виникала). Визначено види громадських робіт для виконання засудженими та особами, які вчинили адміністративні правопорушення, безоплатних суспільно корисних робіт у 2020 році; затверджено порядок надання одноразової матеріальної допомоги мешканця Нетішинської міської ОТГ; утворено координаційну раду з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей і підлітків Нетішинської міської ОТГ, затверджено відповідне положення.

Блок питань був присвячений соціальному захисту учасників АТО/ООС та членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС, які проживають на території Нетішинської міської ОТГ: про звільнення від оплати послуги з управління /внесків на управління багатоквартирним будинком та затверджено відповідний порядок; утворено комісію з вирішення спірних питань щодо надання вищеназваних пільг; про забезпечення лічильниками обліку води. Затверджено також порядок відшкодування вартості витрат на проходження учасниками АТО/ООС медичних оглядів та забезпечення безкоштовними путівками. Для 14 мешканців ОТГ надано одноразову матеріальну допомогу на лікування на суму від 2 до 5 тис.гривень (загальна сума становить 46 тис. грн.).

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради