Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ПИТАННЯ РОЗГЛЯНУТІ – РІШЕННЯ ПРИЙНЯТІ

27 лют 2020

27 лютого під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На розгляд порядку денного було винесено 18 питань, які стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішина.

Так, члени виконкому взяли до відома звіти про виконання фінансового плану чотирьох комунальних підприємств міської ради: «СМСЧ м. Нетішин», «Благоустрій», Комфорт» та «Книги», визнали роботу керівників підприємств задовільною.

Рішенням виконкому безоплатно передано з балансу фінансового управління виконкому на баланс Нетішинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) матеріальні цінності (комп’ютерну техніку) на суму 16 тис. 476 грн.; затверджено Положення про перерахунок плати за послугу з поводження з побутовими відходами за період тимчасової відсутності споживача та/або членів його сім’ї; затверджено протоколи спостережної ради за виконанням програми «Муніципальне житло м. Нетішин на 2017-2027 роки» від 20.02 та 25.02. 2020 р..

Порядок денний містив декілька житлових питань. Так, прийнято рішення про переведення садового будинку в житловий в Старому Кривині; надано дозвіл КП НМР «ЖКО» на перепланування 2 кімнат в гуртожитку по вул. Варшавській; включено до фонду житла для тимчасового проживання громадян квартиру по вул. Варшавській; передано у приватну власність громадянки житлове приміщення гуртожитку; взято на квартирний облік громадян за місцем проживання. Внесено зміни до попереднього рішення виконкому щодо забезпечення учасників АТО/ООС Нетішинської міської ОТГ безкоштовним санаторно-куротним лікуванням ( відтепер сума компенсації становить 11 тис. 988 грн.).

Для 26 мешканців Нетішинської міської ОТГ надано одноразову матеріальну допомогу на лікування на загальну суму 88 тис. грн.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради