Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: питання розглянуто – рішення прийнято

14 лют 2020

У четвер, 13 лютого, від головуванням  секретаря міської ради Олени Хоменко відбулося чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, на порядок денного якого було винесено 27 питань. Рішенням виконкому схвалено звіти про виконання бюджету міста Нетішина та Старокривинської сільської ради за 2019 рік. Обидва звіти будуть подані на затвердження міської ради. Затверджено заходи щодо підготовки організованого проведення та всебічного забезпечення мобілізації в особливий період на території Нетішинської міської ОТГ. Затверджено також реєстр міських автобусних маршрутів загального користування. Їх налічується два: «Автовокзал -  вул. Солов’євська» та «Нетішин - Старий Кривин».

Члени виконкому своїм рішенням залишили без задоволення скаргу К. Бондарчук щодо скасування постанови про накладання  на неї адміністративного стягнення у вигляді штрафу (340 грн.) за порушення правил благоустрою (розпалювала багаття), накладеного адміністративною комісією.

Від управління капітального будівництва безоплатно передані  завершені капітальним ремонтом 2 об’єкти: приміщення захисної споруди  по вул. Шевченка, 1 (адмінбудівля виконкому) – для виконавчого комітету Нетішинської міської ради  та утеплення стін фасаду зош №1 – до Нетішинської зош І-ІІІ ступенів №1. Також безоплатно передано у господарське відання від УКБ для КП НМР «ЖКО» завершену будівництвом частину водогону від ПГ-97 до ПГ-111 по вул. Солов’євській. Утворені відповідні комісії щодо безоплатних передач та затверджено їхній штат.

Серед прийнятих рішень: про видалення зелених насаджень на прибудинкових територіях міста, на територіях парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Кривинський», Старокривинського НВК та зош №1; продовжено дозволів на розміщення зовнішньої реклами; встановлено вартість необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг; внесено зміни до реєстру учасників програми «Муніципальне житло м. Нетішин на 2017-2020 роки»; включено 3 житлові приміщення в гуртожитках міста до фонду житла для тимчасового проживання громадян та інше. Вісім питань порядку денного стосувались захисту прав неповнолітніх та малолітніх дітей. Для 20 нетішинців надано одноразову матеріальну допомогу на лікування на загальну суму 70 тис. грн.

Відділ з організаційних питань  апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради