Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ПИТАННЯ РОЗГЛЯНУТО - РІШЕННЯ ПРИЙНЯТО

10 вер 2020

Сьогодні, 10 вересня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету, на якому розглянуто 20 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності міста.

Рішенням виконкому затверджено фактичну мережу закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти на території міської ОТГ на 2020/2021 навчальний рік, а також встановлено з 1 вересня 2020 року щомісячну плату за навчання у мистецьких школах. Звільнено від сплати за навчання дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей-інвалідів, дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, батьки яких є учасниками бойових дій.

Прийнято рішення про організацію та проведення і Нетішинській міській ОТГ чергового призову громадян України на строкову службу в жовтні-грудні 2020 року, утворено міську призовну комісію,затверджено її основний та дублюючий склади, графік роботи.

Призначено з 1 вересня2020 р. до 31 травня 2021 р. стипендії Нетішинського міського голови та Нетішинської міської ради для45 фахівців галузей освіти, культури та спорту у 2020/2021 н. р. Сума щомісячної стипендії становить 600 грн. А рішення щодо призначення стипендій для обдарованих і талановитих дітей та молоді перспективних спортсменів на 2020/2021 н.р. направлено на доопрацювання.

Внесено зміни до попереднього рішення виконкому « Про затвердження розкладу руху на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування «Автовокзал – вул. Солов’євська».

Рішенням виконкому утворено комісії щодо безоплатної передачі декількох об’єктів: в господарське відання завершеної капітальним ремонтом частини будівлі головного корпусу лікарні та частини будівлі поліклініки (від УКБ виконкому до КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин»); майна територіальної громади Нетішина (водопроводу в садибній забудові міста -ІІІ черга) - з балансу виконкому на баланс КП НМР «ЖКО», у господарське відання; завершеної реконструкцією системи вуличного освітлення (від УКБ виконкому до КП НМР «Благоустрій»).

Залишено без задоволення скаргу нетішинця щодо постанови адміністративної комісії при виконавчому комітеті про накладання на нього адміністративного стягнення у вигляді штрафу в розмірі 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1360 грн.) за порушення правил благоустрою.

Для 18 мешканців Нетішинської міської ОТГ наданоодноразову грошову допомогу в розмірі від 2 до 5 тис. грн. Чотири рішення виконкому стосувались захисту прав дітей.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради