Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: незабаром у Нетішині з’являться три нові вулиці 

09 лип 2020

У четвер, 9 липня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 29 питань, що стосувалися різних форм життєдіяльності міста.
Рішенням виконкому відновлено пасажирські перевезення на території Нетішинської ОТГ автобусними маршрутами загального користування «Автовокзал – вул. Солов’євська» та «Нетішин - Старий Кривин» (відповідно до графіку руху поїздів). 
На засіданні виконкому затверджено Інструкцію з діловодства у виконкомі (зміни пройшли погодження з Державним архівом Хмельницької області) і Порядок ведення обліку дітей дошкільного віку, шкільного віку та учнів у Нетішинській міській ОТГ; визначено величину опосередкованої вартості наймання (оренди) житла в Нетішині у ІІ кварталі 2020 року; уповноважено посадових осібна складання протоколів про адміністративні правопорушення на території Нетішинської міської ОТГ.
Підтримано ініціативу ОК ЖБК «Успішний 2019», Нетішинської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів ) та ГО «Нетішинське міське об’єднання воїнів АТО» щодо найменування нових вулиць, згідно з генеральним планом Нетішина: вул. Проєктна-6 - на вул. Успішна; вул. Проєктна-3 – на вул. ветеранів Афганістану; вул. Проєктна-1 – на вулицю героїв АТО. У рішенні зазначено проведення громадського обговорення щодо такого перейменування вулиць. А його за результатами остаточне рішення прийматиме міська рада. 
Членами виконкому була розглянута скарга М. Юрчука щодо скасування постанови про накладання адміністративного стягнення у вигляді штрафу (1360 грн.), накладеного постановою адміністративної комісії при виконкомі за 
порушення правил благоустрою (самовільне облаштування автостоянки). Постанову залишили в силі, а заяву - без задоволення. 
Надано згоду КП НМР «Благоустрій» на проведення робіт з підсипання асфальтобетонною крихтою ділянки дороги по вул. Старонетішинська та надано4 дозволи КП НМР «ЖКО» на перепланування кімнат у гуртожитках міста.
Декілька питань порядку денного стосувались житлових питань та питань, пов’язаних із захистом прав дітей.
Одноголосно члени виконкому прийняли рішення про надання 24 мешканцям Нетішинської міської ОТГ одноразової матеріальної допомоги, розмір її становить від 2 до 5 тис. грн. 
Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради