Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: НАДАНО ДОЗВІЛ НА ВІДНОВЛЕННЯ РОБОТИ РИНКУ

У вівторок, 4 травня,під головуванням секретар міської ради Олени Хоменко відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Проходило воно в сесійній залі з дотриманням протиепідемічних заходів.

На розгляд порядку денного було винесено 14 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності міста.

Рішенням виконкому надано дозвіл на відновлення з 6 травня роботи об’єктів господарювання, які здійснюють діяльність з реалізації продуктів харчування у тимчасових спорудах на території КП НМР «Торговий центр». Встановлено режим роботи на період карантину: щодня з 10.00 до 19.00.

Серед інших рішень: призначено уповноважених осіб з питань організації та проведення спрощених закупівель виконкому – Наталію Заріцьку, начальника управління економіки виконкому та Діану Вагнер, спеціаліста І категорії відділу з питань торгівлі та підприємництва управління економіки виконкому.

Прийнято рішення про видалення зелених насаджень на території КНП «СМСЧ м. Нетішин», відповідно до актів обстеження зелених насаджень. А на території парку між вул. Набережна, вул. Будівельників та просп. Незалежності КП НМР «Благоустрій» повинне оприбуткувати видалені зелені насадження. Придатну деревину використати для власних потреб, а непридатну – утилізувати на сміттєзвалище.

Безоплатно передано майно Нетішинської міської ОТГ з балансу КП НМР «ЖКО» на баланс КП НМР «Благоустрій» - розкидач МВУ-8 та металеву ємкість (загальна вартість - 3032, 55 грн.).

Затверджено рішенням виконкому наказ ВП «ХАЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» про виділення службового житла по вул. Варшавська, 23 для генерального директора ХАЕС Андрія Козюри (склад сім’ї - 4 особи).

Внесено зміни до попередніх рішень виконкому щодо складу постійної комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян та громадської комісії з житлових питань при виконкомі. Прийнято також рішення, що стосувались квартирного обліку громадян.

Відповідно до рішення виконкому, надано одноразову грошову допомогу трьом мешканця міста.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради