Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ЗАТВЕРДЖЕНО ТАРИФ НА ПЛР-ТЕСТ

23 жов 2020

 У четвер, 22 жовтня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 32 питання, що стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішина.

Рішенням виконкому внесено зміни до попереднього рішення (від 30 липня 2020 року) «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19» - продовжено карантин до 31 грудня 2020 року. Також прописано протиепідемічні заходи для Нетішинської міської ОТГ, яка нині перебуває в «червоній» зоні.

Затверджено нормативи щодо забезпечення дезінфікуючими засобами та засобами індивідуального захисту, рекомендованих для використання учасниками місцевих виборів по кожній виборчій дільниці, розташованій на території Нетішинської міської ОТГ та  територіальною виборчою комісією.

 Внесено зміни до попереднього  рішення виконкому «Про платні послуги у КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин». Зміни стосувались встановлення плати за молекулярно-генетичні дослідження: дослідження на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР). Отже, одне дослідження коштує 808 грн. 67 коп.

 Затверджено тарифи на платні послуги, які надаються Палацом культури, Старокривинським будинком культури та  Нетішинським міським будинком культури. Встановлено тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами на території Нетішинської міської ОТГ - це рішення підлягає оприлюдненню на офіційному веб-сайті міської ради та в газеті «Нетішинський вісник».

 Схвалено звіт про виконання бюджету Нетішинської міської ОТГ за січень-вересень 2020 року: загального фонду по доходах у сумі 322 174, 8 тис. грн. та по видатках  - 277 644, 7 тис. грн.; спеціального фонду по доходах – 4 724, 5 тис. грн. та по видатках - 37 930 тис. грн.

 На підставі рішень виконкому будуть безоплатно передано з балансу виконавчого комітету Нетішинскої міської ради на баланс КП «Благоустрій» у господарське відання матеріальні цінності на суму 64 тис. 905 грн.; з балансу КП «ЖКО» на баланс КП «Благоустрій»  - ТП 74/20 (розташований поблизу буд. №5 по вул. Набережна).  

Надано, відповідно до акту обстежень, дозвіл на видалення зелених насаджень на території Нетішинського професійного ліцею.

Дев’ять рішень виконкому стосувались питань, пов’язаних із захистом прав дітей (встановлення опіки над майном; надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування; визначення місця проживання дитини; надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу квартири від імені малолітньої дитини і т. ін.).

 Відповідно до рішення виконкому буде демонтовано тимчасову споруду для провадження підприємницької діяльності, що на просп. Незалежності, 22, як така,  що встановлена з порушенням Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності – без документів, що   посвідчують право користування земельною ділянкою та паспорта прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності. Встановлено також термін добровільного демонтажу та відновлення благоустрою місця розташування тимчасової споруди  - 15 робочих днів з дня публікації газеті «Нетішинський вісник»  та з дня розміщення на офіційному сайті міської ради.

 Надано одноразову грошову допомогу для 36 мешканців Нетішинської міської ОТГ. Сума її становить від 2 до 5 тисяч гривень.   

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради