Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ЗАТВЕРДЖЕНО НОВІ ТАРИФИ НА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ ВП ХАЕС

24 вер 2020

У четвер, 24 вересня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 38 питань порядку денного, що стосувались різних сфер життєдіяльності міста.

Рішенням виконкому затверджено контингент учнів та фактичну мережу класів мистецьких шкіл Нетішинської міської ОТГ. Призначено стипендії для 45 обдарованих і талановитих дітей та молоді, перспективних спортсменів у 2020/2021 навчальному році.

З 1 січня 2021 року в Нетішині діятиме новий тариф на централізоване водопостачання та водовідведення. Відповідно до рішення виконкому, встановлено для ВП ХАЕС тариф на централізоване водопостачання у розмірі 13, 97 грн. за куб. м. (без податку на додану вартість) та тариф на централізоване водовідведення у розмірі 15, 91 грн. за куб. м. (без ПДВ).

Три питання порядку денного стосувались підготовки до осінньо-зимового періоду 2020/2021 року: взято до відома інформацію про хід виконання заходів з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери; про початок опалювального сезону в Нетішині з 1жовтня у закладах освіти, культури, охорони здоров’я, згідно з поданими заявками, а з 15 жовтня - у житлових будинках, інших будівлях соціально-культурного і промислово-побутового призначення Нетішина та Старого Кривина за умови, якщо протягом 3 діб середньодобова температура зовнішнього повітря становитиме 8 градусів та нижче.

Надано згоду для ОСББ «Нетішин Варшавська 17» на облаштування кишені для тимчасової зупинки транспортних засобів, відповідно до поданих ескізних пропозицій.

Було прийнято декілька рішень виконкому про видалення зелених насаджень, відповідно до актів обстежень (поблизу житлових будинків, вздовж вул. Енергетиків, на території проммайданчика ВП ХАЕС, по вул. Привокзальна в Старому Кривині).

Серед прийнятих рішень:затверджено план роботи виконкому на IV квартал 2020 року; затверджено інформаційні та технологічні картки адмінпослуг, що надаються через ЦНАП виконкому; продовжено 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Хмельницькій області дозволів на розміщення зовнішньої реклами; передано у власність громадян 3 житлові приміщення у гуртожитках; виключено з числа службових 2 квартири; взято громадян на квартирний облік за місцем проживання; затверджено Порядок надання матеріальної допомоги опікунам, піклувальникам прийомним батькам дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (до Дня усиновлення) та Порядок надання матеріальної допомоги на придбання шкільної та спортивної форми учням із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; про міждисциплінарну команду для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та ін .

Відповідно до рішення виконкому, надано грошову допомогу для 12 мешканців Нетішинської міської ОТГ. Її розмір становить від 2 до 5 тис. грн.

Відділ з організаційних питань виконавчого комітету Нетішинської міської ради