Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ГРОШОВУ ВИНАГОРОДУ ОТРИМАЮТЬ ЧЕМПІОНКА ЄВРОПИ З РАДІОПЕЛЕНГАЦІЇ ТА ЇЇ ТРЕНЕР

10 гру 2020

У четвер, 10 грудня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету вже в новому складі, затвердженим рішенням 2 сесії Нетішинської міської ради До складу виконкому ввійшли: Олександр Супрунюк, міський голова, Іван Романюк, секретар міської ради, Олена Хоменко, перший заступник міського голови, Василь Мисько, заступник міського голови, Оксана Латишева, заступник міського голови, Любов Оцабрика, керуючий справами виконкому, Світлана Ясенчук, староста сіл Старий Кривин і Новий Кривин, Оксана Борковська, директор Нетішинського КПНЗ БДТ, Сергій Количев, радник генерального директора ВП ХАЕС, Віктор Лелях, заступник директора КП НМР «Благоустрій», голова ГО «Нетішинське міське об’єднання воїнів АТО», Юрій Максимчук, водій АТЦ ВП ХАЕС, Олег Рахлінський, заступник генерального директора ВП ХАЕС з капітального будівництва, Андрій Садовець, лікар-хірург КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин», Борис Шевчук, вчитель Нетішинської зош №1, голова координаційної ради профспілок міста Нетішина, Альвіна Шестак, заступник генерального директора ВП ХАЕС з економіки та фінансів.

На порядок денний засідання виконкому було винесено 22 питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста.

Прийнято рішення виконкому про організацію громадських робіт у Нетішинській міській територіальній громаді на 2021 рік: визначено види громадських робіт, що мають суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам громади та сприяють її соціальному розвитку на 2021 рік і затверджено перелік роботодавців, за участю яких планується організація громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Рішеннями виконкому утворені комісії: про безоплатну передачу в господарське відання завершеного будівництвом водопроводу по вул. Солов’єська, затверджено її склад; щодо безоплатної передачі майна Нетішинської МТГ з балансу КП НМР «Торговий центр» на баланс КП НМР «Благоустрій», у господарське відання.

Два рішення виконкому стосувались видалення зелених насаджень на території проммайданчика ВП ХАЕС та на території КП НМР «Торговий центр», відповідно до актів обстеження зелених насаджень.

Відповідно до рішення виконкому, буде надано одноразову грошову винагороду спортсменці Ірині Зімбіцькій у сумі 10 тис. грн. за 1 місце на чемпіонаті Європи зі спортивної радіопеленгації у м. Приморсько (Болгарія) 16-20 вересня 2020 року та тренеру Людмилі Панчук у сумі 5 тис. грн.

Декілька рішень міської ради стосувались внесення змін до попередніх рішень виконкому – пов’язані зі зміною заступників міського голови та керуючого справами виконкому.

Встановлення опіки над майном малолітньої дитини та призначення опікуна над нею; надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу ½ автомобіля від імені малолітньої дитини; про визначення способів участі батька у вихованні малолітнього сина – питання, спрямовані на захист прав дітей, які розглядались на засіданні виконкому.

Дев’ятнадцять мешканців Нетішинської міської територіальної громади, відповідно до рішення виконкому, отримають одноразову грошову матеріальну допомогу на лікування, розмір її становить від 1,5 до 5 тис. грн.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради