Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому: 12 мешканцям Нетішинської ОТГ надано матеріальну допомогу на лікування

24 лип 2020

Учора, 23 липня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконкому, у порядку денному якого значилось 15 важливих для життєдіяльності громади питань.
Членами виконкому підтримано рішення про встановлення тарифів на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання) у розмірі 229, 33 грн за 1 Гкал та про встановлення тарифів на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води. Відтак, для потреб населення тариф на послуги з постачання гарячої води за умови підключення рушникосушильників складає 24,11 грн за 1 куб.м, за умови відсутності рушникосушильників – 22, 95 грн за 1 куб.м. Для потреб бюджетних установ та організацій, інших споживачів тариф на послуги з постачання теплової енергії – 229, 33 грн за 1 Гкал, тариф на послуги з постачання гарячої води – 23,16 грн за 1 куб.м.
Внесено зміни до рішення виконкому міської ради від 19 травня 2020 року №212/2020 «Про порядок надання фінансової допомоги суб’єктам господарювання за рахунок коштів бюджету Нетішинської міської ОТГ». Прийнято рішення про безоплатну передачу матеріальних цінностей з балансу виконавчого комітету міської ради на баланс КП НМР «Комфорт». Фізичній особі-підприємцю надано згоди на улаштування відкритого літнього майданчика біля кафе «Лель», що на просп. Незалежності,1/2, згідно з ескізними намірами забудови. 
Підтримано рішення про видалення зелених насаджень на території парку між вул. Набережна, вул. Будівельників та просп. Незалежності. Члени виконкому внесли зміни до рішення від 7 лютого 2019 року №70//2019 «Про визначення місць для підгодовування безпритульних тварин у місті Нетішин», зокрема, додано ще одне місце – територія благоустрою у районі дренажно-обвідного каналу, що на вул. Михайлова. Підтримано рішення про безоплатну передачу завершеної капітальним ремонтом частини будівлі Палацу культури по вул. Шевченка, 3 та документації.
Рішенням виконкому утворено міську комісію з формування потреби у 2020 році в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Прийнято ряд рішень, що стосуються захисту прав дітей. 12 мешканцям Нетішинської міської ОТГ надано матеріальну допомогу на лікування (сума складає від 2 до 5 тис. грн).
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради