Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідала комісія з питань ТЕБ і НС

17 гру 2020

У вівторок, 15 грудня, під головуванням першого заступника міського голови Олени Хоменко відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті міської ради.
На засіданні були присутні керівники підприємств, установ та організацій міста, представники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради.
Члени комісії взяли до відома інформацію про проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту на території міста Нетішин у 2020 році. Обговорили питання дотримання правил охорони життя людей на водних об’єктах Нетішинської міської територіальної громади в зимовий період. 
Прийнято рішення про реагування та обмін інформацією між 3 ДПРЗ та службами взаємодії при виникненні ускладнень руху транспорту на автодорогах громади в зимовий період. Взято до відома інформацію про стан забезпечення оповіщення та інформування населення про загрозу і виникнення надзвичайних ситуацій. Обговорено стан забезпечення непрацюючого населення, працівників підприємств, установ та організацій засобами захисту органів дихання та організація діяльності РХС.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради