Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ФОТОКОНКУРСІ З НАГОДИ ДНЯ МІСТА

07 вер 2020

Шановна громадо!

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради у співпраці з відомим нетішинським фотолітописцем Віктором Войковським започатковують фотоконкурс з нагоди Дня міста.

Мета конкурсу – залучити креативних юнаків і дівчат, а також дорослих до пізнання фотографії. Адже світлина – це зупинена мить, яка живе з нами не одне десятиліття. Фотографія - це постійний супутник, співрозмовник та споглядач у сьогодення та далеке минуле…

У номінації «Я! Омріяний містом своїм» запрошуються всі бажаючі віком від 10 до 17 років. За сюжетними критеріями - це може бути фото, яке висвітлює різнобічне життя нашого міста, знайомить нас з цікавими і непересічними особистостями. Це зокрема: портретні, пейзажні, репортажні, спортивні, етюдні фото.

Друга вікова категорія 18-35 років запрошується у номінації «Нетішин - Кривин в серці моїм», де потрібно представити пейзажі фото.

До 16 вересня включно приймаються усі фотографії (не більше 3 штук) на електронних носіях, роздруковані на глянцевому фотопапері розміром 20*30 см в оргвідділ виконкому міської ради (адмінбудівля виконавчого комітету міської ради, вул. Шевченка,1), а також на електронну пошту orgvidil@netishynrada.gov.ua.

Необхідно вказати: прізвище, ім‘я та по батькові, номер мобільного телефону та коротка анотація до знімка.

Телефон для довідок 097 727 47 11. Відомі фотографи нашої громади оберуть трійку найкращих в кожній номінації та віковій категорії, які отримують приємні подарунки від організаторів. Бажаємо успіху усім!